Rabu, 27 Februari 2013

Terkini!!: Lanjutan daripada Lagi ada kes budak hilang.......

 
Ayuf Abd Rahman
7 hours ago via mobile
Terlebih dahulu syukur ALHAMDULILLAH ke hadrat illahi. Saya sekeluarga mengucapkan terimakasih yg tak terhingga kepada semua warga FB, PDRM, RELA & semua badan kerajaan & NGO & banyak lagi yg tak dapat saya sebut. Anak saya Nadzirah Ashikin telah dijumpai oleh PDRM dengan bantuan informasi dari warga FB. semua jasa tuan/puan/saudara/saudari/makcik/pakcik tak dapat saya balas hanya ALLAH yang dapat memberi ganjaran yg berganda. Sekali lagi terimakasih saya ucapkan tanpa bantuan anda saya tak mungkin dapat menyelesaikan masaallah ini.
109Like ·


Mohd Hairi Jamal
7 hours ago
Assalamualaikum dan Selamat Pagi.Ribuan ucapan terimakasih yang x terhingga diucapkan pada rakan2 yang sudi membantu mencari saudara saya ini yang mana hilang pada 23hb lalu telah pun ditemui selamat.Ini telah dmaklumkan oleh bapa beliau 5minit yang lalu melalui panggilan.Beliau juga mengucapkan jutaan terima kasih pada anda semua.Tanpa anda,mungkin anak beliau tidak dapat ditemui.Terima kasih semua.
 
Ayuf Abd Rahman
19 hours ago near Tawao, Sabah

Kepada rakan2 FB yg nampak anak perempuan saya. Nama nadzirah ashikin umur 17 thn. Dah tak pulang rumah sejak hari sabtu 23hb. Keluar rumah berseluar merah baju putih jaket hitam & tudung hitam. Kali terakhir dilihat di Eastern Plaza & KFC ikut proton exora warna putih ada pelekat 'P'. Siapa2 yg ternampak sila hubungi saya 0138800188 atau ibunya 0198728868. Saya merayu kepada semua rakan2 fb saya untuk bantuan. Segala usaha saya ucapkan terimakasih yg tak terhingga hanya Allah saja yg boleh membalas jasa rakan2 semua
— with Boy Asrul and 2 others.
772Share

  • 24 people like this.
  • View 30 more comments

    • Suziana Sandhu InulFadzly Astagfirullahalazimm..sabar ya bang dan kakak..mudah2an nadzirah cepat balik..semoga Allah melindungi Nadzirah..
      19 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Tq
      18 hours ago via mobile
    • Abdul Rahman Jamaludin insyaallah sahabat rakan pemuzik semua akan bantu cari...banyak berdoa insyaallah
      18 hours ago
    • Bro Roslee ok..noted...kita akan bantu bro..
      18 hours ago
    • Mahathir Muhammad Semoga Nadzirah sentiasa brada di Bawah lindungan Allah SWT...
      17 hours ago via mobile
    • Mohd Khuzaini Siddek in shaa Allah bang....kmi usaha kn....byk2 besabar ya bang......
      17 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Abdul Rahman Jamaludin, Bro Roslee, Mahathir Muhammad, Mohd Khuzaini Siddek tq
      17 hours ago via mobile · 1
    • Etta Hybrid Notes In shaa Allah.. akan dibantu
      17 hours ago
    • Tora Mozila bersabar bro kita cari sama sama..
      16 hours ago
    • Jaman Muji InsyaAllah ...
      9 hours ago via mobile
    • Shahnizam Izam In sha Allah.. Bang
      8 hours ago
    • Indrat Amin Dragonball Z sabar saudara ku kita usaha cari sam2
      8 hours ago
    • Perempuan Johor cantik orangnya dan saya percaya dia juga anak yang baik. semoga anak pakcik segera dijumpai dalam keadaan selamat. Amin..
      6 hours ago
    • NIcholas Chin Mohon share tuan
      6 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman NIcholas Chin silakan
      5 hours ago via mobile
    • NIcholas Chin Thanks tuan
      5 hours ago via mobile
    • Rosmingguwansyah Roslan Mohon share bang
      5 hours ago via mobile
    • Nicholas Chin proton exora mcm perna nampak tuan...mau kepastian apa num kenderaan nanti salah org pula kita menahan
      5 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Rosmingguwansyah Roslan silakan
      5 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Nicholas Chin tak dpt dipastikan.tq
      5 hours ago via mobile
    • Rosmingguwansyah Roslan Terima ksih tuan.. Saya doakan agar tuan dan anak tuan dapat ditemukan dengan kadar yang segera. Amin
      5 hours ago via mobile · 1
    • Voodoo Child lapor pak!!akan di usahakan dan sedia utk membantu banyak2 berdoa
      5 hours ago
    • Mya Joanne Maya Ayuf Abd Rahman,mohon share en ayuf.
      4 hours ago via mobile
    • Ghazali Haji Abu harap tuan rujuk message saya di inbox Tuan. Semoga bertemu dengan anak segera.
      4 hours ago · 1
    • Ayuf Abd Rahman Mya Joanne Maya silakan. Ghazali Haji Abu dah baca tq. Kejap lg pi celcom
      4 hours ago via mobile · 2
    • Rumi Seleven Bacakan yassin dan niat kan anak kita pulang, insaallah ia akan pulang
      4 hours ago via mobile · 1
    • Ghazali Haji Abu berdasarkan pengalaman saya, tracing melalui bank antara yg paling berkesan disamping mobile operator
      4 hours ago · 4
    • Jaman Muji Tuan anak mu tu bekerja ka..??
      2 hours ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Tak. Masih sekolah tingkatan 5
      2 hours ago via mobile
    • Adi Putra Amat Pacik, macm mana boleh hilang..
      2 hours ago via mobile
    • Nashita Bella mcam mane bole hilang ikut kawan atau lari dari umah, sabar kite doa kan yea
      about an hour ago via mobile
    • Akulah Penghibur Bang sya m0h0n kbnran save pic ne .. t sya cek ..Sya ada trima aduan dri ang0ta 2 ari lpas ada dua 0rg budk p0mpuan (0rg luar) msuk kwsn tmpt sya btugas dn tumpang tid0 pat kwnya ..sya sndri x pnh liat ..budk 2 ,apa2 t sya imp0m blik ..
      23 minutes ago via mobile
    • Elynna Farred sy sokong pendapat en ghazali..mohon share jgk ye..
      22 minutes ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Akulah Penghibur silakan. tlgkau check klu anakku trus jak kau call aku. tq
      19 minutes ago
    • Akulah Penghibur 0k bng.. Pandailh aq 2 lw mang bt0l dia ..
      3 minutes ago via mobile
    • Ayuf Abd Rahman Akulah Penghibur trima kasih bnyak2x
      a few seconds ago
  • Nashita Bella mcam mane bole hilang ikut kawan atau lari dari umah, sabar kite doa kan yea
    about an hour ago via mobile
  • Akulah Penghibur Bang sya m0h0n kbnran save pic ne .. t sya cek ..Sya ada trima aduan dri ang0ta 2 ari lpas ada dua 0rg budk p0mpuan (0rg luar) msuk kwsn tmpt sya btugas dn tumpang tid0 pat kwnya ..sya sndri x pnh liat ..budk 2 ,apa2 t sya imp0m blik ..
    18 minutes ago via mobile
  • Elynna Farred sy sokong pendapat en ghazali..mohon share jgk ye..
    17 minutes ago via mobile
  • Ayuf Abd Rahman Akulah Penghibur silakan. tlgkau check klu anakku trus jak kau call aku. tq
    14 minutes ago

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Terdapat ralat dalam alat ini